Yaşam

Quest dizisindeki soyunma sahnesi izleyenleri çileden çıkardı.

Başrollerinde Aslı Enver, Mehmet Günsür, Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan ve Fazilet Şenocak gibi başarılı isimlerin yer aldığı Arayış dizisi Disney Plus’ta seyirciyle buluştu. Dizide bir sahne izleyenleri hayrete düşürdü.

HERKES KARALANDI

Dizinin bir sahnesinde Mehmet Günsür’ün canlandırdığı Tufan karakteri, kendisiyle seansa gelenlere “Soyun” diye bağırıyor. Tufanı duyanlar soyunmaya başlar ve saniyeler içinde herkes çırılçıplaktır. Aslı Enver’in hayata kazandırdığı April, duruma tepkisiz kalırken Tufan’ın “Ya soyun ya da git” sözleriyle büsbütün şaşkına döner.

İZLEYİCİLERİ TEPKİLENDİRDİ

Arayiş’teki giyinme sahnesi kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının dilenci haline geldi. Görüntülerden rahatsız olan çok sayıda kullanıcı, “Midem bulandı” ve “Bu ne biçim sanat” yorumlarını yaptı.

ARAMA KONUSU NEDİR?

Nisan, metropol hayatından sıkılmış, mutsuz ve hayatta yolunu kaybetmiş bir kadındır. Birlikte bir şifa seansına gittikten sonra ortadan kaybolan arkadaşının peşine düşen Nisan’ın hayatı bambaşka bir hal alır. Arkadaşının izini sürerken bir tarikata ulaşan Nisan, ne kadar şüphelense de tarikatın vaatlerine karşı koyamaz ve gizemli Tufan’ın peşinden bir maceraya atılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu